Pagina principala » 2016 » Octombrie » 21 » XFactor » X Factor Sezonul 6 Episodul 8 din 21 Octombrie 2016
17:45:35
X Factor Sezonul 6 Episodul 8 din 21 Octombrie 2016
Urmariti un nou episod din noul sezon X Factor din 21 Octombrie 2016 Sezonul 6 Episodul 8 de la ora 20:30 pe Antena 1. Vinerea aceasta aduce cea de-a 8 a editie X-Factor, probabil cel mai asteptat show al anului mai ales din pricina noului jurat, dupa cum ati aflat in editiile trecute, este vorba despre Carla's Dreams care in editia precedenta a facut spectacol la superlativ, cel mai indragit artist din Romania. Toata lumea asteapta sa-l cunoasca mai bine prin prisma acestui show si cu siguranta aduce si un plus de culoare. Dar importanti sunt cei ce urca pe scena, si nu in ultimul rand cei care au Factorul x.

In aceasta seara la X-Factor Sezonul 6 Episodul 8, Delia, Horia, Stefan Banica si Carla's Dreams, deschid a 8 a editie. Se anunta o editie incendiara cu oameni care chiar au factorul x, cine va urca pe scena si cine va fi apreciat de jurati, aflam astazi de la ora 20:30. Iata ca si in editia Delia vine cu o surpriza pentru jurati, aceasta a stat pana dimineata si a gait gris cu lapte si musaca, insa partea dificila vine atunci cand ii invita la masa, aflati cine accepta sa manance din mana Deliei. Dar mai bine sa vorbim despre concurenti, se anunta cel putin o concurenta ce pare sa aiba Factorul X, cine ii va impresiona pe jurati aflati diseara doar pe Antena 1.

Deasemenea ca in fiecare editie, avem parte de spectacol, de glume bune facute intre jurati dar si de oameni talentati care vor urca pe faimoasa scena. Asadar prindeti inceputul noului sezon X Factor Sezonul 6 Episodul 8 din 21 Octombrie 2016 de la ora 20:30 doar pe Antena 1.
Categorie: XFactor | Adăugat de: yce | Tag-uri: sezonul 6, episodul 8, x factor, 21 Octombrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar