Pagina principala » 2016 » Octombrie » 28 » XFactor » X Factor Sezonul 6 Episodul 9 din 28 Octombrie 2016
17:56:09
X Factor Sezonul 6 Episodul 9 din 28 Octombrie 2016
Urmariti un nou episod din noul sezon X Factor din 28 Octombrie 2016 Sezonul 6 Episodul 9 de la ora 20:30 pe Antena 1. Vinerea aceasta aduce cea de-a 8 a editie X-Factor, probabil cel mai asteptat show al anului mai ales din pricina noului jurat, dupa cum ati aflat in editiile trecute, este vorba despre Carla's Dreams care in editia precedenta a facut spectacol la superlativ, cel mai indragit artist din Romania. Toata lumea asteapta sa-l cunoasca mai bine prin prisma acestui show si cu siguranta aduce si un plus de culoare. Dar importanti sunt cei ce urca pe scena, si nu in ultimul rand cei care au Factorul x.

In aceasta seara la X-Factor Sezonul 6 Episodul 9, Delia, Horia, Stefan Banica si Carla's Dreams, deschid a 9 a editie. Se anunta o editie incendiara cu unde factorul x isi face din plin prezenta. Vom avea si un politician, este vorba despre tanara politician Natalia Claudia Enache ce este consilier local, aceasta a venit sa-i uimeasca pe jurati si sa-i surprinda pe ce-i de acasa, sa vedem si daca va reusi. Tot in aceasta seara un pusti ridica sala in picioare cu o melodie compusa chiar de acesta, iar versurile ne promit ca vor emotiona pe foarte multa lume iar unii jurati au fost lasati fara cuvinte, ramane sa vedem si noi daca el este factor x in aceasta seara. In aceasta seara ne vom intalni si cu Bruno Mars de Romania, iar distractia ne este garantata.

Deasemenea ca in fiecare editie, avem parte de spectacol, de glume bune facute intre jurati dar si de oameni talentati care vor urca pe faimoasa scena. Asadar prindeti inceputul noului sezon X Factor Sezonul 6 Episodul 9 din 28 Octombrie 2016 de la ora 20:30 doar pe Antena 1.
Categorie: XFactor | Adăugat de: yce | Tag-uri: sezonul 6, episodul 9, x factor, 28 Octombrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar